Logo

Învățare experiențială

Intervenție

Cluburile IMPACT

Descriere

Programul este un ”laborator” în sensul în care profesorii învață/experimentează fără presiune de eșec academic sau de pierdere de credibilitate/autoritate personală, într-un mediu sigur – al unei clase simulate – un club de dezvoltare IMPACT.

Câte 2-3 profesori pe școală – cei care își doresc și sunt mai pregătiți să facă un salt mai mare în abordarea pedagocică – intră în acest program de formare. Formarea presupune participarea la sesiuni comune / 8 zile în total, pe parcursul a 1,5 ani si mentorat 1 la 1.

Imediat după formare, profesorii își recrutează clasa – clubul IMPACT – și încep să folosească metodele învățate. Ei primesc sprijin pentru a conduce grupul de elevi prin activități experiențiale, către un anumit obiectiv de învățare – de ex, să dezvolte competențe relevante pentru ecoturism.

Profesorii rămân în programul de formare timp de 18 luni – necesare pentru a ghida elevii prin două cicluri de proiecte de învățare prin serviciu în folosul comunității.

Află mai multe despre intervenție

Durată

8 zile de formare, mentorat unu la unu, ședinte telefonice de două ori pe lună și vizite de observare și reflecție de două ori în 18 luni.

În acest timp, profesorii planifică și conduc activități de club IMPACT săptămânal, 1,5-2 ore (ca și cum ar avea un curs opțional).

Mod livrare

Curs față în față, mentorat

Toate activitățile

Noutăți

Înscrie-te la newsletter

Fii la curent cu informații din educație și următoarele evenimente EDU Networks.